granini

ОТКРИЙ GRANINI

Марка, на която да разчиташ

Когато видиш продукт с нашето granini лого, можеш да бъдеш сигурен, че той е създаден с експертиза и отдаденост от страна на нашите екипи и доставчици по целия свят, за да достигнем най-високото ниво на стандарти в качеството. Можеш да гледаш на всяка една "тръпчинка" по бутилката ни като на поредната причина толкова много хора да предпочитат granini пред други марки. Запознай се и с нашите основни 4 принципа, по които се водим:

Избираме само най-доброто

Не всеки вид плод се озовава в бутилката на granini. Плодовете имат много разновидности. Някои са хубави на външен вид, а някои са просто вкусни. Но не всички могат да се превърнат в перфектния сок, затова само най-добрите плодове, като най-вкусните праскови от Испания, Италия или Гърция, мекия ананас от Тайланд, розовия грейпфрут от Южна Африка, са част от нашите „избраници“. Това са нашите плодове. Ние никога не залагаме на евтини плодове от случайни пазари, а набавяме суровините за нашите сокове от доверени доставчици, с много от които имаме дългогодишни отношения. В допълнение те преминават редовно през ревизии от независими институции. Инспектираме обстойно всяка реколта, за да гарантираме качеството на нашите продукти, като не всеки от тях е избран за нашия "granini плод", докато не премине през строги микробиологични тестове.

Иновации

Нашите сокове са повече от само най-добрите плодове

В granini инвестираме еднакво както в суровите материали, така и в идеи и технологии, за да постигнем най-доброто качество. Фокусът ни върху плодовете и нашата амбиция да подобрим качеството на всеки един продукт се комбинира с целеустремеността ни да бъдем винаги на предната линия в света на иновациите, за да постигнем технологичен прогрес. В това се изразява вярването ни, че това е единственият начин да предоставим най-доброто качество в дългосрочен план.

С усет към детайлите

Още през 50-те години на 20 век ние разработихме нови методи за по-фина обработка на плодовете и продукцията. В началото на 60-те бяхме пионери в култивирането на портокали от Бразилия, подпомагайки страната да превърне плодовете в една от основните си суровини за износ. През 70-те години станахме лидер в стабилизирането на витамини в плодовите сокове.